Praktisk

Betaling

Fuldtidsplads (op til 48 timer pr. uge):

Egenbetaling
Kommunalt tilskud
Total

2007 kr/md.
6020 kr/md.
8027 kr/md.


 

Den oplyste pris er fra 1/1-2021
Fri ble ordning er inkluderet i prisen, hvilket betyder at jeg sørger for bleer, salve, cremer osv. Eventuelle specielle ønsker skal man dog selv sørge for.

I skal ikke tænke på barnevogn, her sover de i krybber som er godkendt f kommunen, i et dejligt isoleret skur. som er dejligt køligt om sommeren og ikke under 0 grader om vinteren.

Der gives desuden søskende rabat fra kommunen.

OBS: Kommunalt tilskud søges ved barnets kommune. Papirene udfylder vi sammen og indsender med kontrakten.


Åbningstider

Mandag – Torsdag
Fredag

06:30 – 16:00
06:30 – 15:30


 

Jeg er selvfølgelig fleksibel og jeg vil gerne lave individuelle aftaler ang. aflevering og afhentning af barnet, hvis det er arbejdes relateret.

Lørdag, Søndag og helligdage holder Ebillerne lukket.

Ferieplan bliver udleveret hvert år i December måned.

OBS: Ved ændringer i afleveringstidspunktet vil jeg gerne kontaktes dagen i forvejen.

 


Fravær

Ved fravær vil jeg gerne kontaktes dagen i forvejen (ved sygdom, hurtigst muligt).

 


Afløsere

Som privat dagpleje er vi ikke under gæsteplejer-ordningen, som de kommunale dagplejere er, derfor har man hos den private dagplejer selv pligt til at finde en løsning ved sygdom og ferie. Jeg har tilknyttet 1 afløsere til hjemmet, som vil komme og passe børnene i mit hjem, ved eventuel sygdom og andet uplanlagt fravær. Det vil være min mor Jytte (Sosu assistent) afløser mig, hun vil være kendte ansigter for børnene. Dette kan dog IKKE, garanteres 100 % da min mor er på arbejdsmarkedet.
Afløser er ikke et tilbud under ferie, men jeg laver hvert år inden juleferien en ferie-plan, så man har mulighed for anden løsning i god tid.
mine afløser

 

aflosere_right_low
 


Godkendelser

Vores hjem er fra den 21.01.2014 godkedt af Frederikshavn Kommune som dagpleje for 5 børn i alderen 0 til 3 år.

Mine overfornævnte afløsere er ligeledes godkendte af Frederikshavn Kommune, samt Nordjyllands Politi med pædofili og straffeattester.

OBS: Kommunen laver eftersyn 4 gange om året.


Forsikring

I tilfælde af at barnet kommer til skade i børnepasningen, er det jeres egen forsikring, der skal dække. Derfor er det vigtigt, at der er tegnet en fuldtids ulykkesforsikring for barnet.